E cigg, Hur påverkas de av tobaksvarudirektivet

I maj 2017 träder Tobaksvarudirektivet för e cigg i kraft. Denna förordning skapades i EU-parlamentet av icke-valda tjänstemän. Röstat igenom av parlamentsledamöterna och sammanföll med en enorm ökning av lobbyutgifterna inom tobaks- och läkemedelsindustrin. Men eftersom detta infördes i brittisk lag i maj 2016. Röstade den senaste tiden att Brexit lämnar EU inte effekten av denna nuvarande lagstiftning. Skulle enbart upphävande av lagen i Storbritanniens parlament ändra den nuvarande situationen.

Det här är en uppdatering till artikeln: Elektroniska cigaretter 2016. Hur e cigg och UK-reglering är inställd för att ändra sättet du vejpar på. Som fick hundratusentals visningar och hundratals kommentarer och delningar.

För att läsa om, här är några av de regler och begränsningar som måste följas för e-cigarettreglering för 2017.

E juicer
UK Vaping Laws 2017

Maximal påfyllningsbehållare får inte överstiga 10 ml.
Bortsett från ökningen av miljöavfall från alla dessa extra plastflaskor. Kommer detta att öka e flytande kostnad eftersom förpackningar utgör en betydande del av produktionskostnaden.

Maximal nikotinstyrka på 20 mg

Ett slag mot nya e cigg användare som kommer från de med stor röksvana.
24 mg var en vanlig styrka för att börja med för e-cigaretterna. Den största effekten kommer att finnas på DIY-marknaden. Där höghållfast nikotinkoncentrat på upp till 72 mg. l vanligtvis användes för att blanda din egen juice. Ingen “slutkonsument” kan köpa nikotin basvätska i styrka över 20 mg / liter och flaskstorlek över 10 ml.

Maximal tankkapacitet på 2 ml

Säg adjö till mycket högpresterande och “sub ohm” vapningstankar och en massiv minskning av produktval. Förvänta att endast några få tankar ska vara tillgängliga och att fylla på dem mycket oftare.

Produktgodkännanden, Förpackningskrav, kundmeddelanden och datarapportering

Något som välkomnas av branschen för att öka kvalitetskontroll och säkerhet. Men mycket av detta är redan gjort frivilligt av välrenommerade återförsäljare och tillverkare. Kostsam produktregistrering för varje produktvariation varje variation av styrka och smak. Kommer eventuellt att minska e-vätskevalet och nya smaker på marknaden. Extra kostnader för överensstämmelse leder slutligen till ökade kostnader för produkter till konsumenten.

Vaping och e cigg 2017

2017 kommer att vara året för förändring för elektroniska cigaretter och e cigg i Storbritannien. E cigg handlarna förväntar sig en massivt uppvaknande av branschen med mindre företag som tvingas att stänga. En massiv minskning av produkt erbjudanden och ökade kostnader över hela linjen. På E cigg endura t18eEcocig har vi förberett oss för överensstämmelse i över ett år. Och är väl positionerade för att anpassa sig till förändringarna. Vi säljer våra 30 ml e-vätskor till den 19 maj. Och hoppas att alla våra populära smaker kommer att finnas i 10 ml storlek efter det.  Och tyvärr kommer vår 24 mg styrka att avbrytas och tas bort ur sortimentet. Vi säljer vårt mycket populära EU-kompatibla Endura T18 e cigg startpaket och EU-kompatibla iClear clearomizer-sortiment tillsammans med andra högkvalitativa och kompatibla tankalternativ.

Vi rekommenderar att du fyller på dina vanliga e cigg produkter före den 20 maj. Eftersom det kan vara en rush på grund av att kunderna hamstrar på sig. Som en förberedelse inför den nya reglerna.

Lämna ett svar